All we do is travel

19. June 2018

Zakaj sem se odločila za delovno poletje v ZDA?

Ste že kdaj imeli občutek, da ste odvisni od potovanj in nikakor ne morete obstati na enem mestu? Prepričana sem, da vas je veliko s podobnimi občutki. Ko enkrat začneš, ne moreš nehati, želiš si več. Odkriti, doživeti, raziskati; se naučiti, spoznati, občutiti.

28. May 2018

READY, STEADY, USA?!

V Ameriko sem se zaljubila aprila leta 2006. Pred 12 leti je čez lužo odšla moja mama in se vrnila s pretežkim kovčkom, tono suvenirjev in polno slik z vzhodne obale. Stara sem bila osem let in strmela v fotografije Central Parka, Manhattna, Brooklynskega mosta pa Niagarskih slapov, Kipa svobode in Empire State Buildinga. Vau! Amerika v slikah me je navdušila in sobo sem si tematsko spremenila v 51. zvezno državo. Soba je ostala ameriško obarvana, navdušenost nad velemesti Amerike pa se je skozi osnovno šolo in gimnazijo počasi preselila na ameriški zahod. Prave priložnosti ni bilo, prav tako pa je obisk Združenih držav precej večji finančni zalogaj kot pa uživanje na hrvaškem soncu. Evropa se mi je zdela čudovita, Španija je postala priljubljena klasika, a kontinent na drugi strani Atlantika je postajal bolj in bolj mamljiv.

14. September 2017

Ocean Gate Angels

V začetku junija je na poletno delo v ZDA odšla letošnja generacija naših "Američanov" - študentov, ki so se odločili za sodelovanje v programu Work Experience CCUSA. Program mednarodnim študentom omogoča spoznavanje Združenih držav Amerike na svoboden, avanturističen način in z najmanjšimi možnimi stroški. Omogoča največ štirimesečno delo na številnih lokacijah po ZDA, potem pa imajo vsi udeleženci še en mesec, ko si lahko privoščijo pravi ameriški "road trip". Kim se tokrat javlja z opisom svojih delovnih nalog v resortu Ocean Gate. Kakšne so njene obveznosti, kako poteka dan in kaj najbolj pogreša?

10. September 2017

Oktober, kje si?!

V začetku junija je na poletno delo v ZDA odšla letošnja generacija naših "Američanov" - študentov, ki so se odločili za sodelovanje v programu Work Experience CCUSA. Program mednarodnim študentom omogoča spoznavanje Združenih držav Amerike na svoboden, avanturističen način in z najmanjšimi možnimi stroški. Omogoča največ štirimesečno delo na številnih lokacijah po ZDA, potem pa imajo vsi udeleženci še en mesec, ko si lahko privoščijo pravi ameriški "road trip". Tadeja je sedaj že začelo dajati domotožje, zato se je v četrtem zapisu osredotočil na tiste malo manj prijetne občutke, ki doletijo večino naših študentov - ko postane dom malo predaleč in ko Skype ne zadošča več. Na srečo pa se bo kmalu vrnil in skupaj z nami vsem, ki jih zanima poletno delo v Ameriki, predstavil poletno delo in predvsem svojo izkušnjo.

19. August 2017

Delovno poletje v Wyomingu

V začetku junija je na poletno delo v ZDA odšla letošnja generacija naših "Američanov" - študentov, ki so se odločili za sodelovanje v programu Work Experience CCUSA. Program mednarodnim študentom omogoča spoznavanje Združenih držav Amerike na svoboden, avanturističen način in z najmanjšimi možnimi stroški. Omogoča največ štirimesečno delo na številnih lokacijah po ZDA, potem pa imajo vsi udeleženci še en mesec, ko si lahko privoščijo pravi ameriški "road trip". Tadej v svojem tretjem zapisu opisuje, kako poteka njegovo delo v Wyomingu, kakšne zadolžitve ima in kaj vse počne, ko ne dela. Najbrž nam ni treba posebej povedati, da takšno izkušnjo priporoča prav vsem slovenskim študentom!

13. August 2017

Moje življenje v Ameriki

V začetku junija je na poletno delo v ZDA odšla letošnja generacija naših "Američanov" - študentov, ki so se odločili za sodelovanje v programu Work Experience CCUSA. Program mednarodnim študentom omogoča spoznavanje Združenih držav Amerike na svoboden, avanturističen način in z najmanjšimi možnimi stroški. Omogoča največ štirimesečno delo na številnih lokacijah po ZDA, potem pa imajo vsi udeleženci še en mesec, ko si lahko privoščijo pravi ameriški "road trip". Kim je v prejšnjem javljanju podrobno opisala svojo izkušnjo z raziskovanjem New Yorka, sedaj pa se javlja že iz Maina, kjer dela, spoznava Ameriko in uživa s svojimi sodelavci in cimri. A če ji zavidamo? Hmmm ... ja, malo pa. ;)
Kategorije
Anketa
Kako pogosto na potovanju uporabljaš telefon?

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb