Haj, imam vprašanje, ker se odpravljam okrog 10.novembra za cca 14 dni v Indijo. Ima kdo kakšno idejo za super ugodno karto do tja? Včasih se dobijo res ugodne, tudi pod 300€, povratne so bile.
Jaz sem trenutno na 425€ iz okoliškega letališča, iz Budimpešte. Ima kdo idejo kako še do nižje cene in jo lahko deli tukaj.
Vabljeni tudi fly-experti in tisti, ki poznate trike pri let.vozovnicah (FD,ET,...)
Cena je ok...jaz sem šla maja letos v Indijo za 3 tedne in me je letalska prišla 440 eurov z letalsko družbo Emirates iz Benetk v Dubaj in nato v New Delhi 
Pa se vam splača kupovat letalsko karto z odhodom iz Budimpešte glede na to, da razliko hitro "prineseš notri" s prevozom do tja? Po mojih izkušnjah se še vedno najbolj splača leteti iz Benetk potem se pa zapelješ tja z GoOptijem. Drugače sem pa nedolgo nazaj kupila karto za 1 mesec in pol, Benetke- Mumbai, s Turkish, 510€
Maribor - Benetk 360 km
Maribor - Budimpešta 340 km
Da se o Murski Soboti in preostali SV Sloveniji sploh ne pogovarjamo

koliko naprej ste pa kupili tele karte?zdi se mi zelo ugodna cena, upam da niste kart kupili že pol leta naprej
@ Klavdija: Seveda, v tvojem primeru je logično, da se ti bolj splača Budimpešta, jaz pa sem iz Ljubljane in bi v takem primeru naredila 127 km več...
Jaz sem kupila karto dober mesec nazaj. Mislim, da tisto pravilo "prej, ko karto kupiš, cenejša je" že kar nekaj časa ne drži več.
ne bi ravno rekla, da to drži. za karto na Šri lanko julija sem maja plačala 600 evrov, dva druga Slovenca, ki sem ju srečala pa sta februarja plačala 420 evrov. morda pa je pač odvisno od destinacije. sem pa vesela, da pri Indiji ni tako
mislim, da moraš cene sproti spremljat in ko se zadeva zdi ugodna, pač nabaviš.. sem pa tudi jaz dala v februarju 420€ za karto do ŠL, potovala pa v maju.
In kje si našla karto za 425€..zaenkrat povsod kjer sem iskal je nisem našel pod 600€..
Hvala!
Lp
Ja, Indija, ampak..kdaj pa potujes
?
Tudi mene zanima kje si našla to ugodno karto. Za koliko časa vnaprej pa je možno kupit? Hvala 
Moje izkusnje so, da je Swiss air najbolj ugoden za let po svetu (tudi British air nit tako slab)
V Indijo in še kam se da ugodno letet iz Milana( v kolikor razdalja do tam ni ovira) z indijsko letalsko družbo Jet Airways.
|
20.09.2012 - 30.07.2013
|
|
|
03.09.2012 - 30.06.2013
|
|
|
02.08.2013 - 04.08.2013
|
|