Oj!
Zanima me, kdo mi lahko da nasvet, v kateri program zbiranja milj se je najbolje (ali edino možno) prijaviti, če letim večkrat na relaciji J Amerika-Evropa. Ali je to Miles and more, ki je evropski, ali je bolje kartico vzeti npr. pri Avianci, s katero največ letim ali kako? Ali mi potem ta kartica pri Avianci npr. velja tudi za druge družbe?
Malo sem zgubljena 
Hvala 
Ja lej.. odvisno s katerim druzbam najveckrat letis.. ce je to lufthansa, swiss, austrian, LOT, turkish.. itd. katere so v star alliance - potem se ti splaca met milet & more program, ce pa letis bolj z Air France, Delta, allitalia, czech airlines itd. potem se ti pa splaca met skyteam kartico in njihove milje zbirat.. poj mas pa se Oneworld program v katerga spadajo kompanje kot so British airways, american airlines, quantas, finnair itd.. tko da tukej sama najbolj ves s katero kompanjo najveckrat letis, in pac se ti splaca njihove milje zbirat in poj kasneje koristit tud njihove ugodnosti 
Lpn
Hvala 
Ravno ugotovila, da je po novem Avianca v Star Alliance, tako da je izbor potem le malo širši 
|
01.09.2013
|
|
|
09.10.2013
|
|
|
21.06.2013 - 23.06.2013
|
|