iščem družbo za dopust od 3.8-19.8 za 14dni,nekje na mediteranu
ali po izbiri...če si ženska ne pričakujem nič od tebe,le družbo..,ker soba za dve osebi je cenejša....gremo na morje:-)
ej sj bi lahk po resnici povedal no, ni treba lagat.. kaj nč ne pričakuješ.. sam položu bi rad eno priznaj da ji tamalo obdelaš
Iz tvojega posta ni razvidno, če si ž ali m in lahko vsaj zaupaš svojo starost, da vidimo, če te lahko kontaktiramo, kajti če si recimo 20 letnik/ca, gotovo ne želel iti na dopust z 50 letnimi.
lp
...kaj misliš da tako stradam za sexom kot ti?in da si sex iščem na tak način?
jaz bi šla; ampak bolj konec avgusta, začetek septembra, če ti je tudi ok. Daš kontakt?
v avgustu imam čas,vendar prvi vikend v sep.pa res ne morem
last minute lej kakorkoli pogledaš, na koncu boš fuku
...
na tej strani fukaš samo ti
res se mi smiliš
pa tudi,če bi v čem je problem,kaj te muči?
poišči si strokovno pomoč
Hej, povej koliko let imaš, tudi jaz iščem enega zrelega človeka za dopust, prijateljsko mislim, ker sem sama, a na tuje nebi rada šla sama... lp. N
Hej, povej koliko let imaš, tudi jaz iščem enega zrelega človeka za dopust, prijateljsko mislim, ker sem sama, a na tuje nebi rada šla sama... lp. N
38let
pusti mail
Jaz pa iščem sopotnico oz. sopotnika za dopust konec septembra začetek oktobra, stara sem 40
Živjo.
Tudi jaz sem brez sopotnice...dopust pa že imam....
36 - za kdaj imaš planiran dopust in kam greš
Jaz sem že na dopustu.....zaenkrat sem še doma,ker samemu mi ni okol za hodit.
Kaj pa ti?
sem že bila julija na dopustu, vendar imam plan še enkrat v sebtembru oz. oktobru
Dopustnica, kam te pa mika na dopust? In ali ga raje preživljaš bolj ležerno ali bolj aktivno?
Lp
to leto bolj ležerno, destinacija pa po vsej verjetnosti Egipt
Živjo dopustnica, lahko se pa midva zmeniva oz., če ima katera čas v naslednjem tednu,grem na Krk, nastanitev v apartmaju brezplačna.
Lp, sinjemorje1@gmail.com
kam pa imaš namen iti
Tudi jaz planiram dopust nekje na Mediteranu, in sem brez sopotnika/ce
konec avgusta ali v septembru, sicer bi najraje Turčijo, kakšno last minute
varjanto. Sem pa okrog 50 let, vendar mlada po srcu. Lahko nas je tudi več,
le da je družba vesela.
Lep pozdrav. A
haj
greš v >Turčijo ali Egipt, šla bi za 14 dni, v kratkem
pusti kontakt
Sem brez sopotnika in si zelo želim potovati...avanturist po duši. Rad bi šel na dopust nekam v sredozemlju, vendar še ne vem kam točno...kakšna ideja? ....kdo za akcijo?...bla bla bla .....
Tisti, ki imajo čas in željo it, so že šli, vsi ostali pa tle gor pasete vsak svoj ego in lažete sami sebi. Marš prokleti bleferji!!! Nesposobneži in posranci itak nimate kej potovat!!!...za vas je na kabelski travel, discovery in national geographic channel!!!
|
25.05.2013 - 26.05.2013
|
|
|
31.05.2013
|
|
|
03.07.2013
|
|