V avgustu se imam namen odpraviti z avtom po evropi, madžarska, slovaška poljska baltik in nazaj čez nemčijo,... če je kdo zainteresiran se lahko dobimo na kakšni kavi ali kaj podobnega.
Sem sama tudi že enkrat nekaj podobnega razmišljala 
Kdaj avgusta pa?
Sama bi šla zelo rada z avtom po Balkanu, do Črne gore, Albanije... Imam tud še frej v agustu in sem zelo za, ampak bolj za te južne predele. Mogoče pa najdemo kak kompromis.
Sam ti predeli najbrž niso v tvojem planu ane?
kaj pa npr. z avtom v ukrajino cez romunijo? koga mika? 
Tincka, mene
. resno
Ej Katja pusti kontakt...tudi jaz imam plan do Albanije in po drazvah bivse juge...
Če je kdo/kera zainteresian za Romunijo in Boljgarijo vključno z deželami Juge naj me kontaktira. Lahko tudi dodamo še katero državo. Z avtom, čez par dni. gregy7474@gmail.com
Trenutno je plan tak pač bolj sever, pa do baltika ter vzhodna nemčija nazaj... tako da tudi če je že kdo tam lahko pusti kontakt
Če koga zanima road trip po Evropi v začetku avgusta, lahko tudi Balkan, piši na skywalker816@yahoo.com
Predviden odhod je ponedeljek 6. avgust =)
Tomi kakšna je sedaj vaša predvidena tura?
lp 
Slovenija-Madžarska-Slovaška-Poljska(Gdansk)-Vzhodna Nemčija-Češka-Avstrija
Hej, Tomi, a pustiš kak mail naslov? A rabite še kake sopotnike? mate fajn turo to =)
Pozdravljena star 35,...popotnik po naravi že bil z mororjem po celi jugi Albaniji in Grčiji....planiram dopust 0d 5.8 do 20.8 v tem predelu evrope. Pustim kontakt če bi šli skupaj,...kontakt Benjamin Bernard 041 834 434.....lp, B.
|
09.04.2011 - 09.04.2015
|
|
|
04.09.2013 - 09.09.2013
|
|
|
15.10.2013
|
|