hej!
opazam da mam pri teh letih vedno manj prijateljic, ki bi kam dejansko sle, ker so vse zasedene in ustaljene, jaz pa na novo singl
torej iščem kakšno žensko družbo, po možnosti študentko, od 21-30, da bi sle kam za podaljsan vikend mal zurat in se skratka met fajn.... lohk tut morje, sam recimo za 4 dni vse skp, al pa tut ksno mesto v EU... pogoj je sam to da je punca odprta, zgovorna, zurerka, zabavna in pozitivna... taka kt sm jst 
pisite mi: wannabeeemeee@gmail.com
papa tina
Praga, Budimpešta . . .
Jaz bi tudi šla v kakšno prestolnico za podaljšan vikend npr. Barcelona, Madrid, London, ....
lp
Ooooo ja 
count me in za Barcelono 
tudi jaz bi se tule pofočkala...kolk ste pa kej stare?
Za podaljsan vikend v barcelono...stopis z letala spiješ kavo,poješ sendvič in greš nazaj na letalo...
mujo, gre za barcelono v španiji in ne tisto v venezueli,za katero ti misliš...jao
Bil v zacetku tega mesca v barceloni...prvo smo cakali na letaliscu za gor , ker je imelo letalo nekaj urno zamudo...potem smo prispeli in cakali na bus tudi po eno uro ali vec ker je bila nenormalna guzva in vse polno zasedeno...Sredi dneva se ne moreš sprehajati po mestu ker je vroče kot v peklu...Mesto je veliko in ce hoces na izi prečekirat ti ne znese čez vikend...Še posebaj če si prvič in si malo zgubljen...Hostli so bili večinoma zasedeni...se mi zdi da sem izgubil s busi in iskanjem prenocisca dva dni...tko pac je ce si mujo
no saj vsak ve za sebe kako in kaj...ampak podaljsan vikend še na slovenski obali hitro mine
saj veš...
Valencija. Smo šli na tapase in pomarnačni sok na znamenito tržnico ter v akvarij. Super mesto za krajši čas. Letališče praktično v mestu, izbrali smo hotel v centru, šli 2x na bus in metro drugače vse peš. Priporočam...
hej punce
jst mam 24 let drgac - barcelona sounds theee best 
dejte mi pisat na prilozen mejl zravn, pa se zmenmo pa magari dubimo na ksni kavici 
caw caw
Živjo!
Ja, tudi meni se zdi Barcelona the best, imam pa 26 let. Bom pisala na tvoj privatni mail. Se tipkamo 
Čaw
Za podaljsan weekend bi izbral spansko prestolnico (pazite kdaj je prevroce_ druga polovica sept se vedno >30°
Madrid z izletom od tam v El Escorial en dan in potem en cel dan v Toledo- en dan pa bi si rezerviral za samo mesto ogled kraljeve palace - katedrale Almunija - eden najvecjih muzejev slik v Evropi - Prado (Goya, Morillo,El Greco) in po moznosti ce je se cas za Kolekcijo Thyssen-Bornemisza. Iz Benetk imas Easyjet za Mad ali Lizbono
Barcelona je zelo lepa samo dvakrat drazja od Madrida (Feb sem bil v Madridu- maja pa v Valenciji, Portu in Lizboni z Coimbro ter Barceloni in Bruslju -
(Marsruta je bila Trst TRS-vLC-OPO-LIS-BCN-BRU-TRS za dve osebi aviokarte 118 &euro
hej, tudi mene zanima! šla bi za kakšni 2 nočitvi, v eno izmed evropskih mest! wooopa
stara pa sem 22
|
29.05.2013
|
|
|
17.09.2013
|
|
|
18.01.2013 - 18.06.2013
|