Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Kontaktirajte nas
Forum
Dodan: 12. 03. 2011 @06:06:08
Če še zmeraj dvomite o odhodu
na odhodu
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Lp.

Članek je namenjen vsem tistim, ki nameravate zapustiti slovenijo, pa imate še malo pomisleka v smeri iti ali ne iti.....Časnik Finance je objavil podatek, da se naša ljuba nam Slovenija na žalost nahaja na 42 mestu po ekonomski razvitosto....

Pomeni 42 od 45 držav. Za nami so samo Bolgarija Romunija, ter še ena državica. Prehiteva nas celo Slovaška. Slovenija tone v ekonomski samomor.

Članek je samo potrditev, da bo treba ITI

evo podatek za skeptike

http://www.finance.si/304879/Irci-in-Islandci-zaslužijo-več-kot-Slovenci-Slovaki-in-Estonci-nas-dohitevajo-s-plačami

Dodan: 12. 03. 2011 @06:17:37
Re: Če še zmeraj dvomite o odhodu
gost1
Gost

statistika je eno,realnost pa drugo.eden ima zelje ,drugi meso,statisticno je to segedin.

Dodan: 12. 03. 2011 @07:42:03
Navigator78
Gost

Lohk, greš, nihče ti ne brani. Lohk pa kj nardiš, da zlezemo višje, ne pa da se šlepaš v eni izmed držav, ki ima večji rating.

Jz zaenkrat ostajam doma. Srečno!

Dodan: 12. 03. 2011 @09:50:06
gost1
Gost

koncno se pa vsak sam odloci.ne razumem pa ljudi,ki gredo za leto ali dve delat v eno drzavo,potem v drugo itd.na stara leta bo pa jamral,kako majhno penzijo ima.ce gres delat v drugo drzavo,delaj toliko casa,da dobis nekaj za penzijo.

Dodan: 12. 03. 2011 @10:04:13
Eric
Gost

Imas kar prav,Slovenija tone v brezizhodno situacijo iz katere nebo prisla.Sam imam visokosolsko izobrazbo,delal sem tako v javnem sektorju kot tudi v zasebnem.Zdaj pa sem se odlocil...grem cez luzo seveda vse v urejenm smislu z delovno vizo itd...morda nov zacetek,novo okolje nov zagon za delovno vnemo.Vem,da nebo lahko vsaj na zacetku pa vendarle,ce se pokazes pri delu nti ni tako pomembna izobrazba ceprav jo imam.V tujini cenijp predvsem delovne iznajdljive in pridne roke,pri nas pa na zalost je to le utopija,igramo se s "semaforjem" lovimo nekaksne "hitre evrospkke vlake"....no pri tem na pomagajo tujci ki nam dajejo "brezplacne" informacije nato nam izstavijo racun,delavci brez plac po 30letih dela,nagrajeni manangerji ogoljufali podjetja,nesposobno drzavno tozilstvo,podkupljivo sodstvo in v nebo vpijajoce velike odvetniske druzbe krojijo usodo Slovenije...dokler ne bo sla "raja" na cesto dokler ne bo totalne revolucije in menjave na Subicevi cesti v Ljubljani ne bo nic.SLOVENIJA WAKE UP...Toliko imamo lepega v turizmu,pridnih in delavnih ljudi,naravne lepote...pa bo vse slo v maloro...ja ja...dragi vodilni v "hramu poslancev" gori rdeca luc vlak pa je ze zdavnaj odpeljal iz perona v smeri nepovratne vozovnice,Vlada RS pa si lahko samo se zapoje legendarno pesem Ota Pestnerja..."ze dneve in leta stojim na peronu in cakam na vlak,ki ODHAJA"...

Dodan: 12. 03. 2011 @12:17:53
cgc
Gost

Slovenija je v težkem položaju, vendar ne v BREZIZHODNEM, prosim vas lepo!!! Če bi vsi tako mislili, potem najbolje, da zapustimo državo in iščemo novo.

Situacija je resnično težka, ampak še najmanj v tem trenutku država potrebuje pasivno in neaktivno (še zlasti mlado) rajo...

Politične elite, ki se vlečejo že iz starih časov, njihovi nasledniki, ki zdaj vladajo, ter dekadentni priskledniki brez vsake morale in etike (znane odv. pisarne, novodobni tajkuni ...) ki se gredo elito  ter na drugi strani njihovi oponenti (desnica), katerim je glavna naloga maščevati se prvim, in žal ne prihodnost države!

Samo iskat članke o problemih in negativnostih v medijih ter nenehno kritizerstvo (žal tega opažam največ zadnje čase) ni rešitev za nikogar!!  Potem se lahko le vprašam, ker je to popotniški forum, ali tisti ki to pišete, še niste bili nikjer po svetu -  v državah tretjega sveta? Lahko pa pogledate že na jug, čez mejo. Kam pa se naj ti narodi selijo...

Še nekaj, vsi bomo morali začeti reševati najprej pri sebi, čeprav je težko, priznam, ko vidiš ljudi kova Sinička in Kresnička, kako se ti lažejo v oči in smejijo, medtem ko porabljajo za vzdrževanje svojega perverznega statusa po 80.000€ mesečno!

Ampak morali bomo začeti na začetku, ker če bomo začeli vsi krast po načelu "znajdi se, pa čeprav preko trupel", potem se res ne bo dobro končalo... Verjetno nasilno...

Samo tako se lahko vsaj malo približamo severnoevropskim narodom (ali NZ, OZ, tudi ZDA), glede kulture in etike, čeprav bodo za to verjetno potrebne generacije...

lp

Dodan: 12. 03. 2011 @14:05:50
FP
Gost

Slovenija je prevec razdeljena glede na svojo majhnost. Ni enotnosti glede nicesar zato to manipulatorji in tajkuni spretno izkoriscajo.

Ravno tako so ljudje prevec samovsecni in nikoli ne bodo stopili skupaj ker nihce noce 'izpasti slabo' v oceh soseda. Vsi hocejo biti videni in izgledati cim boljse. Skratka miselnost polna nicevosti na kredit.

Dokler ne bo res, ampak res eksplodiralo, se ne bo nic spremenilo.

Dodan: 12. 03. 2011 @19:13:59
SLOrevez
Gost
Glasov: 1

Vsem tistim, ki.... ne vidite, ne slisite, ne....

Moja dozivljanja.

SLO, delal na cesti za 300tolarjev na uro, vozil Taxi pi Interciti en mesec cele noci po 12ur namesto placila dobil groznjo, da me bodo prisli domov prebutat, ce ne bom priden. Obiral AB na barju v 8urah zasluzil za avtobus. Delal na strehi, v 42-tih urah zasluzil za eno samo prenocisce v penzionu v Kamniku, ne luksuznem hotelu. itd. itd.

Italija JT obiral Jabolka dobil hrano in stanovanje z kopalnico in 10 DM na uro, kot v pravljici.

Spanija delal na plantazah skromna oskrba, prenocisce in 7,5 na uro. Napeljevanje elektro instalacij, postavljanje satelitskih anten in podobna 10 eurov na uro.

Mi lahko kdo pove, kako preziveti z  200 euri, ko stane garsonjera 650.

Slovenija "MOJA DEZELAS" zelo lepa ....Na REPORTER-jevem forumu sem prebral sledece:. "Slovenija UDBONacisticni RAJ, kjert ena tretina UDBI DOPADLJIVIH uziva vsemogoce in nemogoce privilegije, dve tretini neudbovcev pa RAUS...

Slovenija je uvrscena pred Bolgarijo in Romunijo samo po zasluzku, ne pa tudi po cenah. Slovenija je NAJDRAZJA na svetu. 42 ur dela za prenocisce....ha,a....

Dodan: 12. 03. 2011 @21:04:46
mat
Gost

Slorevez

Slovenija je NAJDRAZJA na svetu. 42 ur dela za prenocisce....ha,a.....

Ja približno tako nekako.

A mi pa kdo razloži da kljub taki situaciji kar veliko ljudi še zmeraj hodi na potovanja z raznimi agencijami za 2000-3500eur.

Govorim za ljudi ki niso ekstremno bogati.Ja služba stalna plača dobra na račun delavcev.Najlažje tako.

Pojdite malo na splet pa poglejte malo odhode potovanj.(vse neki že zagotovljeno ,samo še 2 prosti mest, čakalna lista)

Kaj hočem rečt.

V sloveniji je še kar nekaj dobro plačanega srednjega sloja.

Dodan: 12. 03. 2011 @22:01:10
Tom
Gost

V sloveniji je še kar nekaj dobro plačanega srednjega sloja

...

Seveda v kateri drugi državi (tudi primerljivi po velikosti ali ne) je tako velik odstotek zaposlenih v državni upravi (stalna služba) -mešalcev megle itd.- kot v Sloveniji? Nikjer.

Dodan: 13. 03. 2011 @08:13:45
oscar
Gost

ja, v naši državi je veliko bogatih, največ študentov. Ti potujejo vsaj trikrat na leto, pa ne v Vipavo, ampak čez lužo, na obe strani, lokali so jih polni, prav tako koncerti etc.

Dodan: 13. 03. 2011 @09:49:07
mat
Gost

Mislim da je Tom lepo povedal.

Si zaposlen v javni upravi.Plača je točno na datum če delaš ali pa ne.

In potem kreš z nekimi popotniškimi agencijami 2x na leto in se imaš za popotnika.

Med potovanjem pa govoriš koliko zaslužiš ful dobro pa kje maš vikend na obali pa 2 krat na let greš nekam.FAK !!!!!!

Pa kaj to mene zanima v J. Ameriki.Sem bil enkat z popotniškimi društvi pa ne grem nikol več sedaj potujem sam.

Ker se prijavljajo predvsem javna uprava plača dobra redna dopusta en mesec in potem se majo za popotnike.

Dodan: 13. 03. 2011 @11:18:26
ana
Gost

mat, mislim da tvoj post glede "popotništva" nima veze s prvotnim postom. ni to point. lp

Dodan: 13. 03. 2011 @12:53:42
SLOrevez
Gost

ana, te je resnica prizadela, se pocutis opisano, ali kar tako KONTROLIRAS, kaj bi se....

Dodan: 13. 03. 2011 @14:04:27
Peter
Gost

Ste res malo zašli s teme... Kaj majo veze javni uslužbenci in popotniki s tem, da je v Sloveniji taka beda, kot je še ni bilo? Da je raj za barabe v kravatah, in pekel za navadno pošteno delavsko rajo?

Fuj, pa taka država!!!

Dodan: 13. 03. 2011 @14:42:16
sara
Gost
Glasov: 2

Doštudirala v roku, zraven občasno delala prek študenta, ko pa sem dobila diplomo pa ni bilo več dela zame, ker sem predraga. Nisem dobila službe, četudi sem bila na faxu super pridna, in sem z mojo super diplomo čepela na borzi. Ko me pokličejo, da se morem udeležit tečaja, kako napisat prošnjo in življenjepis, jaz pa z diplomo iz slovenščine, sem vedela, koliko je ura. Pobrala šila in kopita in odšla v tujino, Tu mi gre bolje kot kdaj koli prej.

Slovenija je v veliki krizi in če si ne bomo vzeli vzgleda po kakih severnoafriških državah, se ne bo veliko spremenilo. Vsi mogoči NOVI zakoni so ena velika nategavščina, vse, od malega dela, da ne govorim o tem sosedskem zakonu ali kako se že reče. Vlada predstavlja samo dobre strani teh zakonov, teh je mogoče 25%, max. 35%, ostalo pa je spisano tako, da "njim" paše.

Dodan: 13. 03. 2011 @16:34:54
ana
Gost

SLOrevez, sploh se ne počutim ene izmed opisanih. Ne spadam namreč med tiste ki delajo v javni upravi niti (pa tudi med reveže ne). Moj post je bil mišljen le kot dobronamerno opozorilo, da govor ni (vsaj v 1. postu) o popotovanju javnih uslužbencev ampak o s***, ki trenutno vlada v Sloveniji.

Sara, se čisto strnjam s tabo. Sama sem storila enako

Dodan: 13. 03. 2011 @18:16:42
Eric
Registriran uporabnik

Ola Sara....sem prebral tvojo zgodbo je podobna moji edina razlika je ta,da sem se vedno v Sloveniji...bi mi pustila kak mail ti odpisem tja,me znima pa stvari glede tujine,

lp Eric

Dodan: 13. 03. 2011 @18:33:07
benedikt
Gost

Vsem,ki odhajate, prihajate in tistim, ki vam za stanje v nasi ljubi DOMOVINI ni vseeno.

Nasi kranski predniki so bili skozi vso zgodovino SVETEGA RIMSKEGA CESARSTVA najbolj sposobni, najbolj plemeniti in najbolj cenjeni v SVETU. Stanje kaksno imamo danes, katastrofa obup. Zato vas vabim k sodelovanju. Iscite, predlagajte, zelo zazeljena dekleta, Zenske imajo materinski CUT, kar pomeni ODGOVORNOST.

Vseslovenski odbor UPANJE je edini, ki se bori za DEMOKRACIJO    in  človekove PRAVICE. 

Kratek povzetek projekta :. "OSVOBODIMO SLOVENIJO". 

Mi, NEUDBOVCI (66,666% doslej zatirani) smo se začeli organizirati. Iščemo  mlade, ki niso obremenjeni z preteklostjo, niso bili rojeni, kot UDBONacistični PRIVILIGIRANCI, imajo prirojeni občutek za pravičnost in jim KRŠČANSKE vrednote niso tuje. Za  šolanje na EU pilitičnih AKADEMIJAH. S temi kandidati bomo čez šest ali deset let nastopili na volitvah. Zaprosili bomo AMERIKO za špecialno enoto, da polovi ZLOČINCE in LOPOVE, za skupino tožilcev in sodnikov, da jih obtožijo in SODIJO. Od R Austrije bomo zahtevali, da nam v okviru dolga iz prve svetovne vojne, usposobi PRAVNI sistem po EU merilih. Vsem poštenim državljanom bomo omogočili, da sredstva, ki so jih dobili od UDBE v upravljanje ali kot podkupnino, vrnejo v posebni državni sklad. Ostalim UDBOVCEM bomo pa zasegli kompletno nepošteno pridobljeno premoženje. 
Iz tega se bo financiralo, vse študentske zahteve, naraščajoče socialne potrebe in novi razvojni projekti za katere bomo usposobili vse brezposelne in jim zagotovili delo. soglasno IZVOLJENI predsednik Benedikt Pančur 
Kontakt: benediktII@googlemail.com Pomoč za delovanje odbora in GIBANJA lahko nakažete na SI56 2420 0100 4625 243 Boglonej!

Slowenien von Bolschewismus bis Udbanazismus 
http://www.xinxii.com/product_..._id=312058 

Zahteva ODBORA UPANJE, PARLAMENTU in VLADI je, da se neupravičeno visoke pokojnine UDBOVCEV znižajo na 1 000€, z razliko se pa zagotovi STREHA NAD GLAVO BREZDOMCEM, in nudi pomoč tistim socialno ogroženim, ki jih čaka podobna usoda. Takoj in to dejansko takoj, po hitrem postopku, naj parlament sprejme zakon, ki bi takoj ustavil UDBONacistično divjanje sodnega metanja na cesto, rubeža SOCIALNE PODPORE in drugačnih oblik REVANŠIZMA. 

Na križevem potu počez čet EUROPO v borbi za DEMOKRACIJO in človekove PRAVICE so poročali mediji širom po EU v RS pa popolna CENZURA. 

Dodan: 13. 03. 2011 @18:49:16
benedikt
Gost
Dodan: 13. 03. 2011 @22:49:34
Klaudija
Registriran uporabnik

Jaz pa sem študirala v tujini in si v zadnjih letih uredila prav prijetno življenje v Sloveniji. Delam samostojno, služim dovolj za kritje vseh svojih potreb (primarnih in sekundarnim), uživam v delu in uživam v prostem času. Zelo rada potujem in pohajkujem, vsakič se pa tudi vesela vrnem domov v Slovenijo in ne čutim potrebe, da bi jo za zmeraj zapustila. Nekaj časa nazaj sem bila tik pred tem, da zaživim v ZDA, pa sem zase odločila da mi Amerika ne more nuditi tega, kar mi lahko nudi Slovenija in sem se odločila proti selitvi.

Seveda se tudi sama jezim nad marsikatero neumnostjo in nepravilnostjo v Sloveniji, ampak hočem biti del rešitve, namesto da sedim za domačo mizo in se pritožujem nad tem, kaj je vse narobe. Poleg vseh napak pa vidim tudi vse lepote življenja v Sloveniji.

Menim, da kot v vseh državah, imamo tukaj neke prednosti v primerjavi z drugimi državami, in določene pomankljivosti. Brezveze se mi zdi, da bi jih štela, tako ene kot druge. Zelo dobro si lahko predstavljam, da komu bolj paše in ustreza življenje kje drugje, po kakšnem drugem sistemu. Vesela sem, ko v tujini srečujem Slovence, še posebej če jim je uspelo. Veseli me, da znajo tujini, ki nas povečini ne pozna, ali pa o nas ve zelo malo, prikazati lepo sliko nas Slovencev. Nikakor pa ne morem razumeti ljudi, ki toliko pljuvate po življenju pri nas, vse ostalo pa poveličujete. Menim, da to pove veliko več o vas samih, kot pa o Sloveniji.

Vsem vam želim veliko uspeha v tujini. Upam, da bomo doma ostali samo tisti pozitivci, ki bomo pa morda le kaj uspeli spremeniti, četudi bo to prav gotovo možnole počasi. S tako negativnim pristopom, kot ga tukaj na forumu kaže ogromno ljudi, pa to prav gotovo ne bo uspelo nikdar.

Pa brez zamere.

Dodan: 13. 03. 2011 @23:31:33
Kok
Gost

Res se po svetu borijo za delovne Slovence hahaha

Mit o delavnosti Slovence je res le (še) mit.

Seveda se Slovenci po Erazmusu, praksi v Bruslju, delu podiplomca v tujini vračajo v Slovenijo. Tujina je le izkušnja, del odraščanja.

Če ni ljubezen in poroka v tujini vmes ali res "življenje" za svojo stroko in dosežke v njej.

Saj je v Sloveniji na srednji in dolgi rok življenje  zelo lahko v primerjavi s  tem, ko se je treba v tujini stalno dokazovati. Tudi pozneje z leti. V Sloveniji ko prideš 1 stopnico ali dve gor je "vse  kar lahko". Saj nihče se tu (ko je par stopnic gor) ne pretrga in to tudi od tebe ne pričakujejo. Easy life.

Če si že ženska ga ni boljšega kraja za porodniške in bolniške za otroka-ke. Vsaj v primerjavi s tujino je tu paradiž omejene količine dela in dosti časa za skoraj vse naslednje (čeprav ne vedno naenkrat9: počitnice zdrav zrak hobije družino rekreacijo itd itd .

Dodan: 14. 03. 2011 @00:54:38
kibla
Gost

Se zelo strinjam s Tomom! Velika težava je v javnem sektorju in državni upravi ... Ta sloj še vedno živi dobro, preveč dobro za te čase... In ker je največ zaposlenih v javni upravi v LJ in bližnji okolici, se to kaže tudi na stanju določene študentarije, ki še razmroma dobro živi. Realnost pa je drugačna, poglejte si periferijo; Prekmurje, Koroška, Zasavje, vedno bolj tudi celotna Štajerska dobesedno propada! Ljudje so v teh krajih depresivni, saj se KRIZA resnično kaže v vseh svojih elementih. Žal pa tega velika večina ljudi  v LJ, predvsem zaradi javnega sektorja, ne vidi... Očitno bodo spremembe, kakršnekoli že bodo, prišle spet iz teh krajev

Dodan: 14. 03. 2011 @09:10:18
resnica
Gost

kaj je resnica v sloveniji. vsi študirajo, in po izgubi statusa čakajo, da jim država (zavod) najde službo.

nihče več noče iti v poklic, prevzet obrt, kar pri prinašalo razvoj gospodarstva in delovna mesta!!!! diplomiran študent pač za nikogar ne nudi delovna mesta. prekmurje je prazno, celotna mladina v ljubljani študira in sanja v velikem denarju.

obrtnih šol ni več, ker se v naši ljubi državi zelo splača biti študent. za izgovor se vedno najde "nesplača se, visoki davki". davki niso nič višji kot v zahodni evropi. čudno, da tujci iz juga prihajajo k nami, in na veliko odpirajo obrti. njim še očitno splača, nam pa ne.

mladino pognat delat ne pa v šole in fakse tlačit.  itak jih je 3/4 "kao študentov", ki niso niti približno sposobni za študij. par let se klatijo po faksih, nato končajo na zavodu, in čakajo, da jim država pomaga. od teh nihče ne gre več poklic in noče delat za malo plačo. malo gospodarstvo se je zaradi te študentarije v zadnjih 15 letih dobesedno sesedlo. takorekoč imamo 100 % vpis srednješolcev na fakse.

propade eno veliko podjejte s 500 zasposlenimi...in v celotni regiji ni enega privatnika, ki bi lahko koga zaposlil. v sloveniji smo bili na dobri poti, dokler se ni žačela celotna mladina tišati na fakse in višje šole.

v sloveniji podobnih državah ravno privatni sektor in malo gospodarstvo držita standard gor. ne pa ogromne količine brezperspektivnih študentov. naloga države bo mladino v poklice in obtri pošiljat, ne pa v šole. to bo edina rešitev, da izboljšamo gospodarstvo.

Dodan: 14. 03. 2011 @09:37:21
FP
Gost

Osebno nikomur ne odsvetujem studija. Ampak drzava/univerze bi morale sprejemati samo resne studente ki dokoncajo studij v roku z max. 1 letno zamudo. Ne pa da se jim vlece status 10 let! Vse ostale bi morali takoj izkljuciti!

Tisti ki imajo status samo zato da 'delajo' bi morali biti sprejeti v redne sluzbe brez nuje po studentskih statusih, nato bi se lahko izobrazevali pri delu ce bi se hoteli. Delodajalce ki pa izkoriscajo studentsko delo bi morali kaznovati oz. placati 'studentom' polno placo s pripadajocimi prispevki.

Dodan: 14. 03. 2011 @11:10:36
resnica
Gost

FP zelo dobra ideja, s tem se bi že nekaj izboljšalo. v tujini je ravno bil sprejet zakon, da se določeni izpiti iz prevega letnika lahko dela le ENKRAT. pri nas ga lahko delaš DESETKRAT, ni čudno da se vsak gre malo igrat na faks.

kot si rekel, študentski status se dandanes izkorišča za vse, študentske servise, lenuhe, žurerje, večne študente. najbolj žalostno je pa to, ko pri tridesetih po večkratnih prepisih in ponavljanjih izgubi status, in je brez poklica. takšne ljudi treba že pri petnajstih iz šol potegnit, in jih poslat v nek poklic.

Dodan: 14. 03. 2011 @11:57:54
tisa
Gost

Naš univerzitetni sistem je itak v k... Menj je žal, da sm šla na ta ef. fax. Vlečem ga zato ker me ne zanima ubistvu zato ker mi je škoda tok energije vlagat naučil me pa niso nič enostavno nič sama kurčeva teorija. Da nebi o nekaterih profesorjih. Sm absolventka stara 23 let sm mislila, da bom letos končala so pa roke ukinil tko, da jebeš jih. Drugo leto izgubim status in začnem iskat službo ni mi težko delat karkoli. Sistem je, čisto narobe zasnovan, fax bi moral biti plačljiv, ne govorim zdej o bajnih vsotah tam okroga 1000-2000€. Eden izmed razlogov zakaj sem ponavljala 1. letnik je prenatrpanost učilnic-nikjer ni bilo za sedet edino,če si se prerival kot na koncertu. Z šolnino nebi bilo tega problema in seveda več bi jih šlo po končani srednji šoli delat.

Dodan: 14. 03. 2011 @13:49:14
benedikt
Registriran uporabnik

Zelo zanimive UGOTOVITVE, ki se vedno izkazejo.Ena tretjina UDBIDopadljih vedno znova HVALI inHVALI lepo zivljenje v SLO, saj ga imajo, nic ne lazejo. Dve tretjini si pa ne upa drugega, kot to kar je MORAL narediti SLOrevez.

Dodan: 14. 03. 2011 @20:17:37
gost1
Gost
Glasov: -1

kaj,ko bi nehal klobasat o nekaksni udbo mafiji.udbe ze davno ni vec.

Dodan: 15. 03. 2011 @03:46:44
res je
Gost

Ce bi bilo vec mladih Slovencev taksnih, kot je Klaudija (zgoraj), bi bilo vse drugace.

Strinjam se tudi s komentarji glede studija v Sloveniji.

« prejšnja 1 2 3 4 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

airasia leti na don muang
EMPOWER NETWORK - Enostaven Internetni
Air Asia zagotovo leti iz
toplo priporocam koh tao... rajsko...
Nekateri samo čakate, kdaj bo
Mi smo sicer lani leteli
Tudi jaz imam dobre izkušnje
tako je, najprej je treba
Pozdravljni, Tisti ki ste potovali z
Reče se "s" stavami, ne
sem nasla ugodno karto za
Air asia leti iz starega
Valjda se splača za nekaj
AirAsia od 1.10.2012 leti z
Midva sva lani letela z
Če že Air Asia ne
seveda obstaja, evo link: http://www.aptgorizia.it/ProxyVFS.axd/APT-Collegamenti-AEROPORTO-FVG-Inverno-2012-2013.pdf?rnode=13648&stream=allegato2%7corig&ext=.pdf
V NY z prej omenjenim
V obe smeri? Težka bo. V
Pozdravljeni,   14. junija se odpravljava na
hvala za mail...bomo kontaktirali  
If anybody wants useful informations
Kako do ISIC izkaznice?
Obveščajte me o novostih in akcijah na moj e-mail...
STA potovanja Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
09:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA potovanja Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™