Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

OSTANI INFORMIRAN
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23*
(uporabite za SMS-e) 
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Delo v tujini » Kanada

Kanada - Kanada
A za delo v Kanadi tut rabš delovno vizo kot je v Ameriki al ni treba????
 Dodan: 04. 09. 2006 @17:58:26
Odgovori 

JoCo - Re: Kanada

Tut v Kanadi rabis vizo za delo JA. Ko dobis delo, se uredi drzavna potrditev za firmo in potem zaprosis za delovno vizo. Potem pa radi mujo.

Dodan: 06. 09. 2006 @15:13:44
Odgovori 

matic - Re: Kanada

A se da dobit vizo tudi brez prejšnje ponudbe dela tvojega delodajalca? Ma kdo kaj izkušenj s tem? Ima kdo kakšno vezo v smislu, da ti nekdo ponudi delo, dobiš vizo, potem pa delaš čisto drugje?

Dodan: 06. 09. 2006 @22:27:26
Odgovori 

Silver - Re: Kanada
Jaz sem se v Kanado preselil. Sicer je z imigracijsko vizo rahlo drugace. V google napisi 'CIC Canada' tam imas vse informacije o imigraciji in delu v Kanadi. lp
 Dodan: 13. 09. 2006 @02:50:23
Odgovori 

matic - Re: Kanada

Ja sej to sem že pogledal in tudi kontaktiral veleposlaništvo na Dunaju. Samo mene zanima, ali je kakšna možnost dobit vizo brez prošnje delodajalca. Ker drugače se vrtiš v začaranem krogu: Delodajalec te hoče, vendar ne more izdati prošnje, ti pa brez prošnje ne dobiš vize, brez katere te delodajalec ne more zaposliti.

Pozna kdo delodajalca, ki bi podal prošnjo za, pač mene :), potem pa bi šel delat drugam?

Dodan: 13. 09. 2006 @15:35:30
Odgovori 

123 - Re: Kanada

kolko je potrebno čakat za vizo? in pole ko jo dobiš kko najt delo in hišo konkretno preden greš?...al je boljše to tam uredit ko prideš?....kaj pa ena viza na familjo obstaja...al morjo vsi biti kvalificirani?

Dodan: 15. 09. 2006 @16:46:16
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kateri del sveta boste raziskovali poleti?
Evropo.
Azijo.
Avstralijo.
Ameriški kontinent.
Afriko.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: