Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Kontaktirajte nas
Forum
Dodan: 25. 07. 2006 @10:20:51
kako do letalske karte do španije
mirica
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

kako do nacenejse letalske karte za španijo

Dodan: 25. 07. 2006 @11:34:38
Re: kako do letalske karte do španije
j.g.
Gost
ryanair te iz Trevisa pelje do Barcelone.
Dodan: 25. 07. 2006 @11:41:29
mirica
Gost
hvala kaj pa do malaga
Dodan: 25. 07. 2006 @12:01:16
Anja
Gost
Do Malage poglej na www.odklop.si, drugače letiš pa lahko z ryanairom do Malage iz Dublina ali do Jereza iz Stansteda v Londonu, samo moraš pri obojih na letališču ostati čez noč. Lahko pa probaš do Gibraltarja, od koder je potem 2 ali 3 ure z avtobusom do Malage. Za to opcijo pa probaj www.wizzair.com do London Luton, od tam pa www.flymonarch.com, kjer imajo včasih ful poceni lete, samo ne vem če se ti časovno ujemajo. Veliko sreče!
Dodan: 25. 07. 2006 @12:04:34
mateja
Gost

pozdravljena! Najboljse je ce prides v Barcelono in gres od tukaj s letalsko druzbo vueling.com (spanska), ki pelje v malago ali granado. drugace pa poglej se lete z iberio ali spanairom. pa se ena stran, kjer lahko pogledas lete je: edreams.es

Iz Benetk imas My air ali Ryanair (ki vozi v Girono). Drugace pa Adria (do Barcelone), ki v poletnih mesecih niti ni tako draga (ker nizkocenovniki dvignejo cene) - 250? povratna.

Lahko pa se pogledas spanairovo stran direktno do malage.....ali pa koolko flights...

Lp, Mateja

Dodan: 25. 07. 2006 @17:29:56
Dusi
Gost

hej!!!

sama sem letele v Malago iz Munchna 2 leti nazaj, in sicer sem kupila karto v agenciji Valata al neki - to je v podhodu, kjer je stara Tramontana, se pravi iz nazorjeve ulice...letos pa sem letela iz Berghama z Ryanairom do Seville...pol pa bus do Malage, vlaki so drazji..je pa vprasanje kolk se ti splaca, glede na to, da rabis prit do tja...sama sem sla s kamionom, sicer pa stane vlak Berghamo - Trst 23 evra....iz lj do Munchna pa pride povratna vlak 15 jurjev, rabis pa se karto do letalisca, ki pa jo kupis kar tam...nekateri se pa celo svercajo, jst se v nemciji pac ne bi....lp

Dodan: 25. 07. 2006 @17:34:03
Dusi
Gost
pozabila sem napisat, da sem za letalsko do Malage iz Munchna za povratno dala 28 jurjev, kar je bila sreca...ampak se splaca probati....ryanair pa tudi ni bil drazji od 100 evrov....uzivaj :)
Dodan: 26. 07. 2006 @20:40:17
a
Gost
če si za last last minute, za 25000 z letalom (na voljo sta 2 karti), odhod v petek 28.7. sporoči.
Dodan: 26. 07. 2006 @22:53:22
URSA
Gost
TOCNO TAKO: JAZ IMAM TI DVE KARTI ZA SPANIJO. odhod je v petek zjutraj iz Munchna, do koder je najceneje z avtom in to ga imam. Potovanje lahko pricneva skupaj, potem pa vidiva, kakor nama pase. jaz grem sicer z ruzak in Lonely low budget varianta:) Sporoci cim prej.
Dodan: 27. 07. 2006 @11:04:01
mirica
Gost

rada bi šla samo imam službo dopust imam čez 14 dni rada bi šla v španija 10ali 11.8 ker je en koncert tam in sem dobila vabilo

« prejšnja 1 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

zanima me ali kdo od
Ali potrebujete obliki, posojilo resnično
A mi lahko kdo na
VCERAJ SE JE NEKAJ ZASLUZILO IGRAJO
zanima me kakšne so kaj
Adrija ima baje neko akcijo
Mi smo kupili konec marca
Ali potrebujete obliki, posojilo resnično
Jaz sem letela z njimi.
Živjo,   Jaz bi tudi prosil če
LJ-Lima-LJ, 29.5.-5.5.letos - 700€, AirFrance
Iščem sopotnico srednjih let za
Js grem čez en tedn
Ja tak je Sale, kot
čaw   je že kdo bil..kakšne so
edini nasvet je nauči se
Čaki, iz tega linka sklepam,
slike --> http://alice.trinet.si/slo-galerija.html  
Dva para 50ih in 60ih
tu so vse informacije: http://www.triestetrasporti.it/index.php?descrizione-e-cenni-storici
Kje je meni najbližja STA poslovalnica?
Obveščajte me o novostih in akcijah na moj e-mail...
STA potovanja Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
09:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA potovanja Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™