kako do nacenejse letalske karte za španijo
pozdravljena! Najboljse je ce prides v Barcelono in gres od tukaj s letalsko druzbo vueling.com (spanska), ki pelje v malago ali granado. drugace pa poglej se lete z iberio ali spanairom. pa se ena stran, kjer lahko pogledas lete je: edreams.es
Iz Benetk imas My air ali Ryanair (ki vozi v Girono). Drugace pa Adria (do Barcelone), ki v poletnih mesecih niti ni tako draga (ker nizkocenovniki dvignejo cene) - 250? povratna.
Lahko pa se pogledas spanairovo stran direktno do malage.....ali pa koolko flights...
Lp, Mateja
hej!!!
sama sem letele v Malago iz Munchna 2 leti nazaj, in sicer sem kupila karto v agenciji Valata al neki - to je v podhodu, kjer je stara Tramontana, se pravi iz nazorjeve ulice...letos pa sem letela iz Berghama z Ryanairom do Seville...pol pa bus do Malage, vlaki so drazji..je pa vprasanje kolk se ti splaca, glede na to, da rabis prit do tja...sama sem sla s kamionom, sicer pa stane vlak Berghamo - Trst 23 evra....iz lj do Munchna pa pride povratna vlak 15 jurjev, rabis pa se karto do letalisca, ki pa jo kupis kar tam...nekateri se pa celo svercajo, jst se v nemciji pac ne bi....lp
rada bi šla samo imam službo dopust imam čez 14 dni rada bi šla v španija 10ali 11.8 ker je en koncert tam in sem dobila vabilo
|
28.05.2013
|
|
|
24.05.2013
|
|
|
01.08.2013
|
|